ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ Εταιρεία Στήριξης Χορού
21ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ
 

9 - 12 Απριλίου 2020
Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Πάτρα

 

 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ -ΛΗΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Μια ομάδα μπορεί να συμμετάσχει σε διαφορετικές χορογραφίες, ενώ το ίδιο σχολείο δεν μπορεί να παρουσιάσει την ίδια ομάδα σε διαφορετικές χορογραφίες ίδιας κατηγορίας.

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα όρια ηλικίας που προβλέπονται κατά κατηγορία, ώστε κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού να μην προκύψουν προβλήματα ασυμβατότητας στις ηλικίες που θα έχουν τότε οι διαγωνιζόμενοι με αυτές που αντιστοιχούν στις κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται. Διαγωνιζόμενοι με ηλικία μικρότερη από αυτήν που προβλέπεται στα όρια μιας κατηγορίας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία αυτή. Δεν θα κριθούν όμως ευνοϊκότερα λόγω του νεαρότερου της ηλικίας τους. Το αντίθετο βεβαίως δεν επιτρέπεται.

Επιβεβλημένη ενδυμασία για τους συμμετέχοντες στον κλασσικό χορό : α) Για κορίτσια ανοιχτόχρωμο κορμάκι, κοντή, διάφανη φουστίτσα (προαιρετικά) και ανοιχτόχρωμο καλσόν. β) Για αγόρια κολάν όχι μαύρο και φανελάκι (Τ-shirt). γ) Για χορογραφίες ρεπερτορίου επιτρέπονται τα κουστούμια.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανένα. Θα δοθεί, αν κάποιος το θελήσει αναλυτική βαθμολογία με το τέλος του διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Φωτογραφίες και βίντεο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από φωτογράφους που θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό στο χώρο του θεάτρου.

Επικολλήστε υποχρεωτικά μια μικρή φωτογραφία πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας στη θέση που έχει προβλεφθεί.

Κάθε διαγωνιζόμενος μαζί με την αίτηση συμμετοχής του πρέπει να καταβάλλει με ταχυδρομική επιταγή το ποσό των 40 στο όνομα της εκπροσώπου της συνομοσπονδίας κ. Κλαίρης Γουβιανάκη, διεύθυνση Μαστραχά 11, Τ.Κ. 71202, Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ. Για περισσότερες από μία συμμετοχές του ίδιου ατόμου θα πρέπει να στέλνονται διαφορετικές αιτήσεις. Για ένα άτομο που έχει δύο συμμετοχές το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί είναι 80, ενώ για τρείς συμμετοχές είναι 100, για τέσσερεις είναι 120 και για πέντε 150.

Μπορείτε να ζητάτε οποιαδήποτε πληροφορία από τις 15:00 - 22:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 10:00 15:00 το Σάββατο, στο τηλέφωνο 2810-288512.


Copyright 2012-2020 Terpsichore's Works